Яблучно-вівсяна шарлотка з медом

Дата публікації: 19 Серпня 10:23

Яблучний Спас - друге серпневе церковне свято на честь Христа-Спасителя; це свято офіційно іменується Преображення Господнє, а в народі має ще одну назву - Спас на...

Детальніше
ТОП 3 найпопулярніших рецепти великодніх пасок серед українців

Дата публікації: 22 Квітня 8:24

На Чистий Четвер  прийнято не тільки прибирати хату, а й час пекти святкові паски.  Щоб все вдалося, під час готування старайся зберігати гарний...

Детальніше
Великодній м′ясний хлібець з пікантними спеціями від Бази лісу

Дата публікації: 14 Квітня 10:59

Великодній м′ясний хлібець - це красива та смачна страва. Соковитий м′ясний фарш, легкий аромат хрону та майорану і яскраві яйця, що вносять як контраст консистенції так ситність цьому...

Детальніше
Пісна "пасуля" по-закарпатськи

Дата публікації: 17 Березня 15:27

Закарпатська кухня багата самобутніми стравами, які дійшли до нас із давнини, і не зустрічаються в жодному меню інших народів - підбивана пасулі, лопатки і ріпа,...

Детальніше
Сирний багет з часниковою приправкою від Бази лісу

Дата публікації: 24 Лютого 17:33

Інгрідієнти: 1 французький багет 100 гр вершкового масла

Детальніше
Картопляні галушки з білими грибами

Дата публікації: 9 Лютого 12:38

 Галушки — типова для української кухні страва. З давніх давен галушки готували майже щодня, здебільшого на вечерю.

Детальніше
Пісні різдвяні вареники з картоплею та білими грибами

Дата публікації: 1 Січня 16:11

Пісні вареники на Святвечір є символом достатку, тому вони обов′язково мають бути серед 12 святкових...

Детальніше
Традиційна різдвяна кутя з медом та горіхами

Дата публікації: 18 Грудня 16:58

Кутя – це традиційна страва українців. З куті починають Різдвяну трапезу у Святвечір і закінчують ложкою цієї страви, обмінюючись побажаннями і згадуючи померлих...

Детальніше
Штрудель з білими грибами та лісовими горішками

Дата публікації: 4 Листопада 8:45

ІНГРІДІЄНТИ:

Детальніше
Гарбузові трюфелі з медом та корицею

Дата публікації: 6 Жовтня 11:45

ІНГРІДІЄНТИ Пісочне печиво 185 г Гарбузове пюре 100 г Вершковий сир 75 г Шоколад

Детальніше
Гарбузовий пиріг з корицею та соняшниковим медом

Дата публікації: 3 Жовтня 8:56

За століття накопичилося безліч рецептів гарбузових пирогів. Класикою вважається варіант з пісочною, розсипчастою основою і ніжною і ароматною вершково-гарбузовою...

Детальніше
Гарбузовий крем-суп з сушеними лисичками

Дата публікації: 21 Весерня 9:36

Лисички - другі за популярністю гриби після білих. Це найголовніший лісовий  довгожитель - їх збирають з кінця червня по жовтень.

Детальніше
ТОП - 6 рецептів для любителів часнику

Дата публікації: 22 Серпня 18:37

1. Часникові рулетики з ароматними травами

Детальніше
Свинний шашлик з томатною приправою та цибулькою

Дата публікації: 27 Квітня 17:59

 Виїзд на природу на травневі свята – це добра традиція, яку дотримується дуже багато людей. І причиною цього є не тільки єднання з природою і чисте...

Детальніше
Святковий м′ясний рулет з сушеними лисичками

Дата публікації: 3 Квітня 18:49

 ІНГРІДІЄНТИ: - 70 гр. сушених...

Детальніше
ПИВНА ПОЛИВКА

Дата публікації: 26 Лютого 20:21

Книга "Практична кухня"Ольги Франко була вперше видана 1929 року і розраховувалася на досвідчених куховарок, не позбавлених фантазії :) (як наголошує сама автор книги).

Детальніше
ТОП-5 карпатських страв з грибами та бринзою

Дата публікації: 12 Січня 9:10

Карпатська кухня багата на цікаві та оригінальні страви. Рекомендуємо Вам спробувати приготувати ТОП найкращих страв справжньої карпатської кухні.

Детальніше
Борщ з грибними вушками на Святвечір

Дата публікації: 2 Січня 17:09

Святвечірній борщ із вушками – це традиційна західноукраїнська страва, яку готують саме на Святвечір. Вушка – це такі вироби з тіста, як равіолі чи...

Детальніше
Новорічне імбирне печиво з гречаним медом

Дата публікації: 29 Грудня 16:44

Наближається Новий рік 2018. Одним з важливих атрибутів святкового столу є новорічне імбирне печиво. Тому сьогодні разом з вами готуватимемо імбирне печиво.

Детальніше
Новорічний салат Цезар з сушеними лисичками

Дата публікації: 27 Грудня 9:22

ІНГРІДІЄНТИ: листя салату - 300 г соус Цезар - 200 г обсмажене куряче філе - 200 г сушені лисички - 50 г помідори чері - 80 г сир пармезан - 40...

Детальніше
Новорічний медовий штоллент з пяною вишнею

Дата публікації: 17 Грудня 21:39

Штоллен - традиційний німецький кекс, який в Німеччині печуть на Різдво. Батьківщиною штолена вважається Дрезден, в якому щорічно проводиться штоленфест - свято,...

Детальніше
Вінігрет з білими маринованими грибами

Дата публікації: 3 Грудня 16:16

Інгрідієнти: 2 середні бурячки 4 середні морквини 4 середні картоплини 150-200 г

Детальніше
Морквяне печиво з медом та сушеною чорницею

Дата публікації: 22 Листопада 19:24

Печиво за структурою м′яке і насичене, дуже ситне, так як містить вівсяні пластівці та моркву, а це корисні вуглеводи і клітковина.

Детальніше
Гарбузовий крем-суп з натуральною грибною приправою

Дата публікації: 12 Листопада 13:11

Спробуйте м′який, ніжний, густий і апетитний гарбузовий крем-суп. Тарілочка такого ситного і поживного супчика на обід зігріє в холодний день, додасть енергії і...

Детальніше
Карамелізовані яблука в медовій глазурі

Дата публікації: 26 Жовтня 20:06

Сьогодні мандруємо Америкою. Виявляється що там, улюбленим осіннім десертом всіх малих та дорослих є не що інше, як яблука в карамелі. Без цього смаколика не обходиться жодне осіннє свято...

Детальніше
Гарбуз фарширований рисом та білими грибами

Дата публікації: 26 Жовтня 6:55

Гарбуз - це символ осені. Кожен рік багато хто з нетерпінням чекає кінця літа, щоб насолодитися відмінним смаком і наповнити свій організм вітамінами, які ховаються в цьому диво овочі.

Детальніше
Пончики в медовому сиропі

Дата публікації: 17 Весерня 20:34

Інгрідієнти: - дріжджове тісто; - 400 г цукру; - сік одного лимона; - 200 г гречаного меду від "Бази лісу"; - олія для смаження в фритюрі.

Детальніше
Фінський пиріг з сушеною чорницею

Дата публікації: 26 Серпня 14:23

Закриваємо літній сезон заготовок смачною сушеною чорницею і одразу беремося за пошук смачних рецептів з нашими смаколиками. Любите чорницю з молоком, тоді цей пиріг з найніжнішою начинкою із ягід...

Детальніше
Калиновий пиріг

Дата публікації: 5 Серпня 13:55

І знову вихідні.....і знову смачненьке......Сьогодні готуємо розбірний калиновий пиріг до недільного пікніка. Легкий у приготуванні, неймовірно смачний та корисний!

Детальніше
Курячі ніжки гриль в медово-гірчичному соусі

Дата публікації: 29 Липня 17:14

З настанням теплих днів все більше тягне на свіже повітр′я. Це чудова нагода провести вихідний в родинному колі чи в компанії друзів, граючи у веселі ігри і,...

Детальніше
Безалкогольний мохіто з медом

Дата публікації: 23 Липня 15:39

Мохіто - це коктейль на основі рому та листочків м′яти родом з Куби. Варіацій цього напою безліч - як алкогольних, так і безалкогольних.

Детальніше
Піца з броколі та білими грибами

Дата публікації: 20 Липня 17:12

Інгрідієнти: 1 порція тіста для піци 70 г білих сушених грибів від «Бази лісу» 250 г броколі 2 зубчики часнику 200 г моцарели 1/2...

Детальніше
Паста фарфале з медово-гірчичною курячою грудкою

Дата публікації: 13 Липня 20:06

Фарфале – це макаронні вироби у формі метелика, вироблені із твердих сортів пшениці. Також відомі під назвою бантики.

Детальніше
Картопляний пиріг з білими сушеними грибами

Дата публікації: 2 Липня 11:22

Для начинки: 2 великі цибулини1-2 ст. л. муки50 мл вершків 50 г вершкового масла70 г білих сушених грибівсіль,перець за смаком Для...

Детальніше
Гречка по-болонськи з сушеними карпатськими лисичками

Дата публікації: 1 Липня 15:28

Інгрідієнти:250 г гречки70 г сушених лисичок від "Бази лісу"1 середня цибулина1 зубчик часнику200 мл жирних вершків60 г тертого пармезану або іншого твердого...

Детальніше
Закарпатські палачінти з білими сушеними грибочками

Дата публікації: 11 Червня 10:16

Колоритність закарпатської кухні ніколи не переставала дивувати любителів смачно попоїсти. Одним з основних продуктів харування в раціоні закарпатців є білі грибочки.

Детальніше
Закарпатські соленики з цибулевою приправою

Дата публікації: 3 Червня 20:06

Якщо ви колись були в Закарпатті, то окрім білих грибочків, бринзи і смачного вина обов′язково мали спробувати фірмові закарпатські соленики.

Детальніше
Холодний освіжаючий чай

Дата публікації: 26 Травня 6:30

За вікном майже літо, а це означає що прийшла пора переходити на смачні холодні напої. Що скажете про холодний чай, який чудово втамовує спрагу, благотворно впливає на...

Детальніше
Цибулевий суп з сиром та грінками

Дата публікації: 20 Травня 5:53

Цибулевий суп для французів - як для нас борщ. Про цю страву ходять легенди - романтичні і не дуже. За однією версією, суп варили ще в Римській імперії, а в XVII столітті, коли у Франції...

Детальніше
Халва з медом та лісовими горіхами

Дата публікації: 10 Травня 8:46

РЕЦЕПТ ГОРІХОВОЇ ХАЛВИ з МЕДОМ від "БАЗИ ЛІСУ"

Детальніше
Грибний суп з свіжим горошком та білою фасолею

Дата публікації: 3 Травня 22:30

Ще не придумали що приготувати на вечерю🍴? Тоді ось вам смачний рецепт грибного супу з зеленим горошком та білою фасолею

Детальніше
ЗАПЕЧЕНІ ЯБЛУКА з МЕДОМ та ЛІСОВИМИ ГОРІШКАМИ

Дата публікації: 30 Квітня 16:31

ЗАПЕЧЕНІ ЯБЛУКА з МЕДОМ та ЛІСОВИМИ ГОРІШКАМИ ІНГРІДІЄНТИ: - 4 великих твердих яблука (сорт обирайте на власний смак); - 8 ч. л.

Детальніше
ГОРІХОВО-ВІВСЯНА ЗАПІКАНКА з МЕДОМ та СУШЕНОЮ ЧОРНИЦЕЮ

Дата публікації: 26 Квітня 10:21

Доброго ранку! Гайда на кухню готувати смачний та корисний сніданок.Інгредієнти:1 склянка вівсянки 1 склянка рублених лісових горішків від "Бази лісу"½ склянки...

Детальніше
Гуцульська медова пасочка

Дата публікації: 15 Квітня 17:58

Великдень - найголовніший день християнського календаря і улюблене свято українців.Неодмінним атрибутом Великодня є пасочка.

Детальніше
Паста з грибним соусом

Дата публікації: 1 Квітня 15:57

Сьогодні пропонуємо вам рецепт пасти з ніжним грибним соусом! Записуйте рецепт і гайда на кухню!ІНГРЕДІЄНТИ:📜250 гр. спагеті 1 шт. цибулі 70 гр.

Детальніше
Соус песто з черемші та лісових горіхів

Дата публікації: 1 Квітня 15:50

Сьогодні освоюємо легендарну кухну сонячної Італії з маленькою ізюминкою України. Для всіх любителів правильного харчування і просто тих хто любить добре попоїсти - соус песто з черемші та лісових...

Детальніше
Мафіни з сушеною чорницею

Дата публікації: 24 Березня 5:52

В останній робочий день тижня пропонуємо вам поласувати смачними кексами з сушеною чорницею від "Бази лісу", які зарядять вас енергією на весь робочий день.

Детальніше
Пісні голубці з білими грибами

Дата публікації: 20 Березня 14:55

Продовжуючи українську традицію православного передвеликоднього посту, сьогодні пропонуємо вам рецепт смачних гуцульських пісних голубців з білими сушеними грибочками.

Детальніше
ЦІЛЬНОЗЕРНОВІ СКОНЕ з ЛІСОВИМИ ГОРІХАМИ та СУШЕНОЮ ЧОРНИЦЕЮ

Дата публікації: 15 Березня 7:57

Сконе - це маленьке кулінарне диво Англії, так званий "швидкий" хліб. Основна відмінність сконе від традиційних булочок у відсутності дріжджів: тісто...

Детальніше
ЯМКИ З РИСУ З ГРИБНИМ СОУСОМ

Дата публікації: 13 Березня 13:07

Сьогодні пропонуємо вам цікавий рецепт рисових ямок з грибним соусом, витягнутий з книги О. Франко "Практична кухня" 1929 р.

Детальніше
КАРПАТСЬКА ГРИБНА ЮШКА

Дата публікації: 12 Березня 14:23

Грибна юшка - найпопулярніший суп у карпатській кухні. Завдяки різноманітності цієї кухні грибна юшка може готуватися по-різному навіть в одному і тому ж селищі.

Детальніше